Opis forum
taka propozycja:) niech kazdy powie cos o sobie: czym sie zajmuje gzie sie uczy badz gdzie pracuje... itd jakie ma doswiadczenia z ogame. taka moja propozycja. moze wtedy bedzie nam sie lepiej grac:)
to ja zaczne (jesli ktos nie chce to nie musi) jestem z wielkopolski dokladnie z okolic krotoszyna w tym roku koncze 19 lat skonczylem szkole zawodowa w zawodzie murarz obecnie robie technikum budowlane zaocznie. pracuje w firmie budowlanej ktora zajmuje sie glownie ocielpaniem budynkow. o ogame uslyszalem przypadkiem od kolegi i tak mnie to jakos wciagnelo. gralem wczesniej na uni22 i szlo mi calkiem niezle poznalem swietna wiare z ktora nawet sie spotkalem na zywo i nie zaluje...
Ostatnio edytowany przez kaz (2008-11-27 18:54:55)
To teraz ja. Mam prawie 16 lat ( ) chodzę do gimnazjum w Warszawie. O ogame usłyszałem od kumpla i sam się w to wciągnąłem. grałem kiedyś na uni 36 razem z proxim, elo kurde matematykusem i czesiem, których to znam z reala
No to was założyciel teraz.Mam 15.5 chodzę do gimnazjum w Warszawie.O ogame usłyszałem od tych samych gości co tros.Grałem na 36 uni i gram na 42 z marioxem.<------------to ja napisalem proxi.Jestem tera u marioxa i psze z jego kompa
Ostatnio edytowany przez mariox102 (2008-11-29 11:49:30)